RONALDINJO U BRAZILU BLIŽI REPREZENTACIJI

Izvor: Kurir, 12.Jan.2011, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RONALDINJO U BRAZILU "BLIŽI" REPREZENTACIJI

SAO PAOLO - Selektor fudbalske reprezentacije Brazila Mano Menezes rekao je da će Ronaldinjo dolaskom u domaći klub Flamengo biti bliže pozivu u nacionalni tim.

Menezes je rekao da zvezde poput Ronaldinja "mogu pažljivije" da se prate ako igraju u nekom domaćem klubu, a ne van zemlje.

Ronaldinjo je u ponedeljak potpisao za Flamengo i tako završio 10-godišnje igranje u Evropi.

Dvostruki najbolji fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sveta u izboru Svetske fudbalske federacije (FIFA), ranije je izjavio da želi da igra za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu 2014. godine, koje će se održati u Brazilu. Ronaldinjo nije bio u reprezentaciju za Svetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoj Africi.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Platini želi zalivsko SP 2022.

Izvor: B92, 12.Jan.2011

Potpredsednik FIFA Mišel Platini izrazio je nadu da će Katar organizovati Mundijal 2022. godine u saradnji sa komšijskim državama, a ne samostalno..."Nadam se da će to biti Svetsko prvenstvo (Persijskog) zaliva", rekao je Platini novinarima u sedištu UEFA u Nionu...Platini, koji je i predsednik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.