REZZIME DANA (petak): Steaua sigurna, Kneževi upropastili fudbalski petak

Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2014, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (petak): Steaua sigurna, Kneževi upropastili fudbalski petak

Pogledajte ko vam je 31. oktobra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinara portala MOZZART Sport tog dana.

ZAOKRUŽENO

BENFIKA – RIO >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << AVE (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 1:0

Rutinska pobeda Žezusove čete obradovala je mnoge MOZZARTOVE igrače. Iako kvota nije plaćala previše, bila je sigurica dana i nije prodala. Benfika lako izlazi na kraj sa autsajderima na svom stadionu, a tako je bilo i protiv Rio Avea koji je nadigran na La Lužu, sa „pola gasa”. Bili ste mudriji od nas ovog petka, jer ste se odlučili za keca, umesto 1&T12+.

GALATSARAJ – KASIMPAŠA (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 2:1

Ekipa koju predvodi Ćezare Prandeli, bila je u velikoj krizi pre utakmice sa Kasimpašom, a na sve to je Galata i gubila na poluvremenu. Ipak ionako siromašno petak veče za kladioce, spasili su Jilmaz i Bulut, heroji preokreta u Istanbulu.

STEAUA – DINAMO B. (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 3:0

Ubedljiva pobeda „armijskog” kluba u bukureštanskom derbiju, donela je sreću mnogim MOZZARTOVIM igračima. Veliko poverenje je dobila ekipa Konstantina Galke i apsolutno ga opravdala. Dinamo je razmontiran i potvrđena je dominacija Steaue u rumunskoj Ligi 1. MOZZART vam je predložio GG3+ na ovoj utakmici ali je Dinamo zakazao, pa je naš predlog, nažalost bio pogrešan.

DIŽON – AJAČIO (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 3:0

Lider francuske Lige 2, Dižon, zgazio je Ajačio u drugom poluvremenu. Kada su crveni od 59-og minuta postizali gol za golom, kladioci su zadovoljno trljali ruke jer je još jedan fiks zaokružen. Francuzi su tradicionalno teški za hvatanje, ali ovog puta, Dižon nije izneverio.

ŠALKE – AUGSBURG (tip 1, kvota 1.90) – rezultat 1:0

Retko kada možete da dobijete ovako lepu kvotu kada Šalke igra kod kuće, ne računajući gostovanja Bajerna, Leverkuzena i Dortmunda. Ali loša forma Di Mateovog tima učinila je da koeficijent zaista značajno naraste, što je veliki broj vas privuklo da odigrate keca. I bili ste u pravu. Gol Huntelara u 37. minutu bio je dovoljan da se zaokruži ova zaista lepa brojka… U PREDLOZZIMA smo takođe verovali Šalkeu, i bili u pravu.

NORIČ - BOLTON (tip 1, kvota 1,63) – rezultat 2:1

Jeste da rezultat govori kako je bilo gusto, ali ko je gledao utakmicu stekao je drugačiji utisak. Norič je pokazao da je mnogo bolji tim i zasluženo slavio zahvaljujući dvostrukom strelcu Džeromu. Domaćin je na vreme otvorio Bolton (12. minut), a onda je sve bilo mnogo lakše. I drugi gol došao je u pravom trenutku, sredinom drugog dela. Pogodak gostiju u samom finišu nije poremetio igru Noriča, koji je rutinski sačuvao tri boda

MLADA BOLESLAV -BOHEMIJANS (tip 1, kvota 1.50) – rezultat 1:0

Domaći su dobro počeli sezonu i nakon nekoliko sezona ponovo su u vrhu tabele češkog šampionata. Gol u prvom poluvremenu omogućio je ekipi Mlade Boleslav da mirnije odigra u nastavku i savlada Bohemijans koji je u lošoj formi, što je domaći tim iskoristio i doneo zaradu onima koji su smatrali da vredi rizikovati sa kecom.

TROA - ORLEAN (tip 1, kvota 1.75) – rezultat 1:0

Troa je dokazao da mu je mesto u vrhu tabele i da kod kuće retko gubi bodove. Domaći nisu odigrali spektakularno, ali su na vreme postigli gol i na kraju rutinski slavili. Još kada su gosti zaradili isključenje, postalo je jasno da kec na ovoj utakmici neć izostati.

PRECRTANO

KARLSRUE – SANDHAUZEN (tip 1, kvota 1,63) – rezultat 1:1

Slavni Karlsrue juri mesto u Bundesligi, ali će teško doći do istog ako nastavi da gubi bodove protiv autsajdera kao što je Sandhauzen. Plavo-beli su bili bolji, ali šta vredi kada je su gosti preko Stiflera u 73. minutu došli do izjednačenja za konačnih 1:1.

MONAKO – REMS (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 1:1

Ponovo je Monako odigrao dosadno, sporo, samo što ovog puta nije uspeo da pobedi, već se Rems preko Mokanđa (jedinim šutem u okvir gola), izvukao u Kneževini i tako oborio veliki broj tiketa.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.