Prekidaj utakmicu, dosadna je! Pucajte penale!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Dec.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekidaj utakmicu, dosadna je! Pucajte penale!

Predsednik države prekinuo finale Superkupa u 63. minutu

Potpuno bizarna situacija dogodila se proteklog vikenda na utakmici Superkupa Mauritanije. Utakmicu između Tevrag-Zeine i Ksara s tribina je pratio i predsednik države Mohamed Abdel Aziz, a očigledno su fudbaleri prikazali malo toga pa je on u 63. minutu naredio da se utakmica prekine. Tada je rezultat bio 1:1, tako da se pristupilo izvođenju jedanaesterca u čemu su uspešniji bili Tevrag-Zeine.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su širom Mauritanije fudbalski zaljubljenici negodovali i tražili objašnjenje, predsednik tamošnjeg Fudbalskog saveza kratko je obrazložio, negirajući svaku vezu s politikom...

„Negiram bilo kakvu intervenciju predsednika države. Nije se mešao i nije uticao na ono što se dogodilo. Odluku o prekidu smo doneli zbog organizacionih problema, te u dogovoru s predsednicima i trenerima oba kluba“, izjavio je Ahmed Abderahman, prvi čovek FS Mauritanije.

(foto: Action Images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.