Povukao na matorog: Zidanov sin isključen u derbiju jer je glavom udario protivnika?! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2015, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povukao na matorog: Zidanov sin isključen u derbiju jer je glavom udario protivnika?! (VIDEO)

Krv nije voda

Svaki fudbalski romantik potajno se nada da će sin svake od istinskih legendi igre naslediti makar delić očevog talenta. Ali retko se to zaista i dogodi. U slučaju Luke Zidana pretila je opasnost da nikada ne saznamo da li je jedan od četvorice Zizuovih sinova povukla nešto na jednog od najvećih majstora u istoriji fudbala. Jer Luka je izabrao da bude golman. Ali neke osobine nije mogao da bira. To im je valjda u genu. Da kad izgubi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kontrolu napada - glavom.

Pirinejima je, naime, danas odjeknula vest da je Luka Zidan dobio crveni karton u U17 derbiju Madrida između Reala i Atletika, pošto je, pogađate, glavom udario protivničkog napadača?! Kao tata Zinedin Zidan u finalu protiv Italije na Mundijalu 2006. godine kada je stradao Marko Materaci, a Francuska izgubila sa igračem manje.

U finalu Svetskog prvenstva su naravno sevali blicevi, kamerama je bio pokriven svaki deo terena, pa smo dobili toliko materijala da je na kraju izgrađena i statua čuvenog incidenta. U susretima mlađih selekcija to nije slučaj, pa je detalj, barem se tako čini za sada, ostao nezabeležen, jer se desio pre no što je kamerman usmerio fokus na frku pred Realovim golom. Atletikovi klinci tada su već krenuli u osvetu, Luka se i gurao glavom kao ovan, ali se taj "nokaut" dogodio koji sekund ranije.

Inače, kažu da obećava...



Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.