Potera za Taunsendom

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2016, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Potera" za Taunsendom

Fudbaler Njukasla nalazi se na meti čak šest klubova iz Premijer lige.

Došao je u Njukasl u januarskom prelaznom roku i bio jedan od najboljih u redovima "Svraka" u drugoj polovini sezone.

Ipak, njegove dobre partije nisu bile dovoljne da premijerligaški fudbal i naredne sezone ostane na "Sent Džejms Parku", te bi lako moglo da se desi da bivši fudbaler Totenhema napusti ekipu Rafe Beniteza.

Interesovanje za njegove usluge >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je veliko, a kako "Skaj Sports" javlja, čak šest klubova iz najvišeg ranga u Engleskoj je zainteresovano da ga dovede u svoje redove.

U pitanju su Sautempton, koji je od danas jači za doskorašnjeg fudbalera Noriča, Everton, Stouk Siti, Votford, Svonsi i Kristal Palas.

U njegovom ugovoru se nalazi otkupna klauzula od 12 miliona funti, što je svakako svota koju bilo koji od gore-pomenutih klubova može da isplati.

Kako stvari stoje, Andros Taunsend će i naredne sezone igrati Premijer ligu, a Rafa Benitez će bez jednog od svojih najboljih igrača morati da vodi ekipu ka povratku u elitu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.