Popović: Ivanjica najteže gostovanje

Izvor: B92, 01.Dec.2015, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Ivanjica najteže gostovanje

Trener Čukaričkog Zoran Popović kaže da njegov tim ima obavezu da pobedi Javor i plasira se u četvrtfinale Kupa Srbije jer brani trofej u tom takmičenju.

"Idemo u Ivanjicu, najteže moguće gostovanje u Kupu. Igramo protiv odličnog tima koji pod vođstvom trenera Janjića hoće da igra fudbal. Mogu da budu baš nezgodni, ali mi uvek idemo sa pozitivnim željama. Imamo obavezu iz prošle sezone, kad je ostvaren veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspeh, da odigramo kvalitetnu utakmicu i ako je moguće prođemo u cetvrtfinale".

Popović je dodao da će za meč voditi računa o zdravlju igraca jer je ton važnije od rezultata i da u timu neće biti sigurno Tijaga Galvaa, Obenga Regana i Nikole Karaklajića.

"Igrači su u premoru. U dilemi smo da li da igramo sa onim koji imaju prelom nosa i druge probleme. Svi momci hoće da igraju, ali moraju svi da budu spremni. Profesionalac ne bira kada igra i u koje vreme. Kada se priča o tome, podsetim da je Mesi pre pet, šest godina igrao na minus 20 u Rusiji. Svi su očekivali da neće biti u timu, ali je kao igrač od 100 miliona evra stavio rukavice i odigrao meč kao profesionalac".

Defanzivac Bojan Ostojić ističe da očekuje težak meč u Ivanjici.

"Idemo u goste cvrstoj i organizovanoj ekipi, koja u minulom periodu ne postiže dobre rezultate. Imamo pritisak zbog Kupa koji smo osvojili prošle sezone i idemo da se nadigravamo", kaže Ostojić.

Utakmica između Javora i Čukaričkog igra se u sredu od 17 sati u Ivanjici.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.