Pogledajte fantastičan slobodnjak Fernanda Alonsa! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2016, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte fantastičan "slobodnjak" Fernanda Alonsa! (video)

Danas je odigran jedan humanitaran fudbalski meč pred Veliku nagradu Monaka, a dominirao je Fernando Alonso.

Gomila poznatih ličnosti danas je bila u kneževini Monako, a na stadionu Luj Drugi okupili su se vozači formule 1, pevači, ali i fudbalski stručnjaci poput Klaudija Ranijerija.

Odigran je fudbalski meč, a dominirao je Fernando Alonso sa 2 pogotka, od kojih je jedan posebno bio atraktivan. Dovoljno atraktivan da pomislimo da mu je Ćabi Alonso rođak.

Pored Alonsa i Ranijerija, igrali su još Karlos Sainc, Felipe Masa, Maks Bjađi, Loris Kapirosi, Maks Ferštapen...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nije Mesi, nego Alonso: Kakva lepotica od slobodnjaka vozača Formule 1 (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2016, 12:27

Humanitarni meč koji tradicionalno poznati igrači uoči Velike nagrade Monte Karla obeležio je golgeterski šou Fernanda Alonsa...Fudbal koji je nekada bravurama obeležavao Mihael Šumaher, pa i Novak Đoković, danas je u znaku višestrukog šampiona Formule 1...Njegov gol iz slobodnjaka, koji je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.