Poginuo reprezentativac Stefan Milanović

Izvor: NiskeVesti.rs, 07.Feb.2016, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo reprezentativac Stefan Milanović

Stefan Milanović(26) član reprezentacije Srbije u futsalu i fubalskog kluba Nišava iz Niša, za slepe i slabovide, poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na na putu Čačak – Kraljevo, u mestu Zablaće.
U kolima je sa Stefanov bio i njegov brat koji je prošao samo sa povredama, dok troje saputnika nije ozbiljnije povredjeno. Stefan Milanović je krenuo na put sa fudbalskom reprezentacijom slepih I slabovidih na Evropsko prvenstvo u futsalu u Španiji, koje se održava od 10. do 14. februara. Ekipa je odlučila da nastavi put I igra za svog tragično preminulog saigrača.

Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Poginuo reprezentativac iz Niša

Izvor: OkRadio.rs, 08.Feb.2016, 10:36

Futsaler kluba za slepe i slabovide “Nišava” iz Niša Stefan Milanović poginuo je u saobraćajnoj nesreći na putu između Čačka i Kraljeva dok je putovao na Evropsko prvenstvo koje će se odigrati u Španiji. Nesreća se dogodila u nedeljue po podne kod mesta Zablaće kada je, kako piše u...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.