Pobeda Fiorentine, poraz Napolija, prekid u Bratislavi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2014, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Fiorentine, poraz Napolija, prekid u Bratislavi

Odigrano je prvih 11 utakmica večerašnjeg programa 3. kola fudbalske Lige Evrope u kojima su značajne pobede ostvarili Fiorentina i Jang Bojs.

Klub iz Firence slavio je u Solunu protiv domaćeg PAOK-a (1:0), dok je Jang Bojs priredio iznenađenje savladavši kod kuće ekipu Napolija sa 2:0.

Sparta je u Bratislavi pobedila domaći Slovan sa 3:0 u meču koji je bio u prekidu oko pola sata zbog ulaska gostujućih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << navijača u teren, a u nastavku češki prvak je boljom igrom zabeležio sigurnu pobedu.

Predstavnik Srbije, beogradski Partizan, od 21.05 sati igra protiv ekipe turskog Bešiktaša.

Rezultati:

G grupa: Rijeka - Fejenord 3:1,Standard Lijež - Sevilja 0:0.

Tabela: Sevilja 5 bodova, Rijeka 5, Standard 4, Fejenord 3.

H grupa: Krasnodar - Volfsburg 2:4, Lil - Everton 0:0

Tabela: Everton 5, Volfsburg 4, Lil 3, Krasnodar 2.

I grupa: Slovan - Sparta Prag 0:3, Jang Bojs - Napoli 2:0.

Tabela: Sparta 6, Napoli 6, Jang Bojs 6, Slovan 0.

J grupa: Alborg - Dinamo Kijev 3:0, Steaua - Rio Ave 2:1.

Tabela: Dinamo Kijev 6, Alborg 6, Steaua 6, Rio Ave 0.

K grupa: PAOK - Fiorentina 0:1, Dinamo Minsk - Gengan 0:0.

Tabela: Fiorentina 9, Gengan 4, PAOK 3, Dinamo Minsk 1.

L grupa: Trabzon - Lokeren 2:0, juče: Metalist - Legija 0:1.

Tabela: Legija 9, Trabzon 6, Lokeren 3, Matalist 0.

Od 21.05 sati igraju Borusija Menhengladbah - Apolon, Viljareal - Cirih (A grupa), Torino - Helsinki, Briž - Kopenhagen (B), Partizan - Bešiktaš, Totenhem - Asteras (C), Seltik - Astra, Salcburg - Dinamo Zagreb (D), PSV - Panatinaikos, Estoril - Dinamo Moskva (E), Inter - Sent Etjen i Dnjepar - Karabag (F)

Tuča čeških i slovačkih navijača

Utakmica Lige Evrope između nekada najboljih čehoslovačkih klubova Slovana iz Bratislave i praške Sparte prekinuta je na više od pola sata zbog žestoke tuče navijača dva tima.

Glavni sudija Martin Strombergson iz Švedske bio je primoran da u 41. minutu pošalje igrače u svlačionicu, zbog toga što su navijači gostujuće Sparte napali pristalice Slovana.

Policija je kasno reagovala i bilo joj je potrebno više od pola sata da uspostavi red na tribinama.

Neredi i prekid očigledno su manje smetali fudbalerima Sparte, koji su u drugom poluvremenu postigli tri pogotka i pobedili sa 3:0.

Bio je to prvi susret Sparte i Slovana otkako su se 1993. godine Česi i Slovaci dogovorno razišli i formirali dve države.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

LIGA EVROPE: Pobeda Fiorentine, poraz Napolija, prekid u Bratislavi

Izvor: Press, 23.Okt.2014

Odigrano je prvih 11 utakmica večerašnjeg programa 3. kola fudbalske Lige Evrope u kojima su značajne pobede ostvarili Fiorentina i Jang Bojs. . Klub iz Firence slavio je u Solunu protiv domaćeg PAOK-a (1:0), dok je Jang...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.