Petev zvanično trener Dinama iz Zagreba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petev zvanično trener Dinama iz Zagreba

Bugarski fudbalski stručnjak Ivajlo Petev danas je promovisan kao novi trener zagrebačkog Dinama.

Petev je zbog poziva učesnika Lige šampiona odlučio da napusti mesto selektora reprezentacije Bugarske, a u novom timu debitovaće u velikom derbiju protiv Hajduka iz Splita.

"Srećan sam što sam došao u Dinamo. Želim da napravim uspeh >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i vratim ekipu na prvo mesto, koje zaslužuje. Neće biti lako, moramo puno da radimo i obećavam samo to. U glavi imam samo jedno, želim da stvorim pravu ekipu", rekao je Petev na konferenciji za medije.

Petev je pre dva dana stigao u Zagreb i na Maksimiru gledao ubedljiv poraz svog tima protiv Juventusa (4:0) u Ligi šampiona.

Ovaj 41-godišnji trener je tokom karijere vodio Ludogorec i AEL iz Limasola, dok je samo jedan dan bio na klupi Levskog jer su ga navijači oterali iz kluba pošto je optužen da je navijač rivalskog CSKA.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.