Paunović: Nismo uspeli, ali Srbija može da bude ponosna

Izvor: Sportal.rs, 29.Jul.2014, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paunović: Nismo uspeli, ali Srbija može da bude ponosna

Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović nije razočaran nakon eliminacije od Portugala u polufinalu Evropskog prvenstva u Mađarskoj, posle izvođenja jedanaesteraca.

- Prezadovoljan sam odnosom mojih igrača prema obavezama i načinu igre na celom evropskom Prvenstvu. Ovo je nešto najlepše što mi se desilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << u fudbalu, a puno sam prošao u igračkoj karijeri. Momci su bili sjajni, zahvaljujem im se za sve što su uradili tokom celog ciklusa. Verujem da javnost u Srbiji može da bude ponosna na njihove igre. Nismo uspeli protiv odličnih Portugalaca. Utakmica je bila izjednačena, a oba tima su se smenjivala u posedu lopte. Nakon penal ruleta, smogli smo snage da čestitamo protivniku - rekao je Paunović.

Selektor omladinaca je istakao da je srpska selekcija sastavljena od tri generacije igrača (1995,1996,1997) :

- Napravili smo mnogo, prvi put u istoriji Srbije smo se plasirali na Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina. Napravili smo model, koji treba slediti. Prevashodni cilj u mlađim selekcijama je stvaranje igrača za A nacionalni tim, a ovi igrači su na pravom putu da to i postanu. Imali smo veliku podršku direktora, ali i celog Fudbalskog saveza Srbije.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.