Partizanovo dete pred gostovanje u Humskoj: Emocije po strani

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanovo dete pred gostovanje u Humskoj: "Emocije po strani"

Momak koji se fudbalski školovao u Partizanu ali koji nikada nije igrao za prvi tim crno-belih poručuje da će u nedelju emocije staviti po strani.

Fudbaleri kruševačkog Napretka u nedelju od 16 časova gostuju vicešampionu Srbije u okviru 3. kola plej-ofa Superlige.

Štoper "Čarapana" Nemanja Tubić fudbalski se školovao u Humskoj ali nikada nije igrao za prvi tim Partizana. Uprkos tome >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što sebe doživljava kao dete Partizana Tubić tvrdi da u nedelju emocije neće poneti na teren.

"Emocije su po strani, ja sam profesionalac i igrač Napretka, daću sve od sebe. Spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu, dodatnih motiva nema, mi ne znamo da igramo drugačije nego da damo 100% sebe. Celu polusezonu smo odigrali maksimalno angažovano i motivisano i nismo se obazirali ni na šta" kazao je Tubić.

Sličan rezon imao je i trener Napretka Vuk Rašović koji se ipak nije pojavio na današnjoj konferenciji za medije.

Umesto šefa stručnog štaba o utakmici sa Partizanom govorio je pomoćni trener Napretka Zoran Stojanović.

"Partizan je u prvenstvu pokazao ozbiljnost, kontinuitet i taj pobednički niz je za svako poštovanje. Osnovne njihove karike su Đurđević i Leonardo i od njih preti najveća opasnost. Nedelju za nama smo iskoristili za upoznavanje sa ovim igračima i za pripremu utakmice jer znamo šta nas čeka" kazao je Stojanović.

Napredak se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli sa 26 osvojenih bodova, dok Partizan zauzima drugo mesto sa istim brojem bodova kao i Crvena zvezda.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.