PIŽON: PROTIV BUGARSKE ORLOVI NA POPRAVNOM

Izvor: Kurir, 16.Nov.2010, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIŽON: PROTIV BUGARSKE "ORLOVI" NA POPRAVNOM

SOFIJA - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović kaže da bi pobeda u sutrašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Bugarske bila veoma važna zbog vraćanja poljuljanog samopuzdanja reprezentativcima Srbije.

- Kao što sam i planirao, prijateljski duel u Sofiji iskoristiću za proveru mogućnosti debitanata koje sam pozvao. Međutim, niko ne voli da gubi utakmice, čak i kad su prijateljske, tako da za mene duel >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << protiv izabranika Lotara Mateusa ima i takmičarski značaj- rekao je Petrović i dodao da ga više ne interesuje prošlost, već isključivo gleda u budućnost i meč protiv Bugarske.

Povrede standardnih reprezentativaca primorale su Petrovića da napravi izmene u timu, ali on  nije želeo da otkriva taktičke zamisli.

- Zbog povreda smo imali mnogo problema pred put u Bugarsku, pa zbog toga moram da napravim pomene u sastavu tima koji će sutra istrčati na teren, ali ne bih sad ništa da vam otkrivam. Nadam se normalnoj situaciji i očekujem da će sve proći u najboljem mogućem redu za našu selekciju- rekao je Petrović.

Domaće novinare zanimalo je mišljenje Petrovića o selektoru reprezentacije Bugarske Lotaru Mateusu i o kvalitetu ekipe.

- Lotar je odličan trener i veliki fudbaler koji ume da prenese znanje svojim igračima. Imate dosta dobrih igrača. Istakao bih Stilijana i Martina Petrova, koji su već standardni u vašoj selekciji, ali i Ivelina Popova, veoma kvalitetnog napadača. Očekujem kvalitetnu utakmicu u kojoj obe reprezentacije žele da poprave utisak iz prethodnih kvalifikacionih susreta- rekao je Petrović.

Duel na nacionalnom stadionu "Vasil Levski" biće 29. susret dve selekcije i svojevrsni revanš za meč kojeg su "orlovi" odigrali pre dve godine na stadionu Partizana i slavili sa 6:1.

Naša reprezentacija do sada je zabeležila 16 pobeda, Bugari su slavili na sedam mečeva, a pet je završno nerešenim rezultatom uz gol razliku 61:40 u korist reprezentacije Srbije.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pižon traži pobedu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2010

SOFIJA -..Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović kaže da bi pobeda u sutrašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Bugarske bila veoma važna zbog vraćanja poljuljanog samopouzdanja reprezentativcima Srbije..."Kao što sam i planirao, prijateljski duel u Sofiji iskoristiću za proveru...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Bugarska " Srbija (18.00h)

Izvor: B92, 16.Nov.2010

U sredu na stadionu "Vasil Levski" u Sofiji, reprezentacija Srbije igra prijateljski meč sa selekcijom Bugarske...Biće ovo prvi meč Srbije od incidenta u Đenovi i prekida kvalifikacione utakmice sa Italijom, i prva od dve provede (Izrael) pre nastavka kvalifikacije za EURO 2012...Selektor Vladimir...

Nastavak na B92...

Pižon vodi "orlove" na popravni protiv Bugarske

Izvor: Glas javnosti, 17.Nov.2010, 07:17

SOFIJA - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović kaže da bi pobeda u današnjoj prijateljskoj utakmici protiv Bugarske bila veoma važna zbog vraćanja poljuljanog samopuzdanja reprezentativcima Srbije...- Kao što sam i planirao, prijateljski duel u Sofiji iskoristiću za proveru...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.