Opštinska fudbalska liga - 26. kolo

Izvor: Aleksinac.net, 01.Maj.2016, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opštinska fudbalska liga - 26. kolo

Rezultati nakon odigranog 26. kola opštinske fudbalske lige.

Polet - OFK Sloga (D) 3:1

Napredak 2012 – OFK Draževac 1:3

Tempo – Jedinstvo GVD 2:8

Crvena Zvezda – Jastrebac 1:0

Pobeda 1976 – Gredetin 4:2

Vukašinovac - Ratar 2:3

Borac - OFK Rutevac 1908 odloženo

Planinac 2015 – Feniks 2012 odloženo

Sloga (K) - slobodna
>> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << />
* Ekipa FK Kraljevo je diskvalifikovana iz daljeg takmičenja jer nije otišla na dva gostovanja, brišu se svi njeni dosadašnji rezultati, tabela dobija novi izgled, a ekipe koje su do kraja sezone trebale da igraju sa njima biće slobodne u tom kolu.

Napredak 2012 – OFK Draževac 1:3 (0:1)

Gledalaca: 100

Strelci: 0:1 Vukadinović 3. minut, 1:1 Milošević 51. minut, 1:2 Radojković 59. minut, 1:3 Miladinović 72. minut

Napredak 2012: Veljković, Đorđević, Stevanović, Milošević, Jevremović, Stanković (Filipović), Civić, Marković, Cvetković, Đurić (Jevremović), Milovanović

OFK Draževac: Đorić, Miladinović, Stefanović, Popović, Radojković (Miladinović), Svetozarević, Golubović, Vukadinović,  Jovanović, Tošić, Kostić

Derbi 26. kola je odigran po lepom vremenu. Od samog početka gosti stavljaju do znanja da su došli po tri boda.

Već u trećem minutu šok za domaćina. Kapiten gostiju Vukadinović sa ivice šesnaesterca evrogolom donosi svojoj ekipi vođstvo i veliku radost za grupicu vernih navijača. Mogli su gosti već u 9. minutu da reše pitanje pobednika, ali je Kostić bio neprecizan.

U jeku inicijative gostiju domaći stvaraju kontru preko brzonogog Cvetkovića, koji odlično šutira, ali i golman gostiju Đorić još bolje interveniše i sprovodi loptu u korner. Do kraja poluvremena uglavnom se igralo na sredini terena bez izglednijih prilika za gol.

Drugo poluvreme kreće lepom prilikom gostiju, ali šut Tošića brani Veljković. Dva minuta kasnije i domaćin stvara šansu preko Milovanovića koji šutira pored gola.

Ipak, u 51. minutu posle jednog kornera u velikoj gužvi najbolje se snalazi Milan Milošević i glavom bez gledanja postiže pogodak pored ukopanog golmana Đorića.

Nije dugo trajala radost domaćih. U 59. minutu korner za goste posle kog Radojković najniži igrač glavom donosi novo vođstvo svojoj ekipi. Domaći se nisu predavali posle toga i opet preko brzonogog kapitena Cvetkovića u 62. minutu imaju lepu šansu za izjednačenje ali opet golman gostiju Đorić bravurom izlazi kao pobednik.

Možda i ključni detalj na utakmici desio se u 70. minutu kada je kapiten domaćih nepromišljeno dobio crveni karton i ostavio svoju ekipu na cedilu. Samo dva minuta posle toga gosti koriste igrača više i preko rezerviste Miladinovića udvostručuju prednost.

Do kraja utakmice domaćin znatno oslabljen nije mogao ništa više da učini zabeleživši i treći uzastopni poraz čime je svoju šansu za baraž sveo na minimalne šanse.

Gosti sa druge strane nastavljaju sa dobrim partijama i s ovom pobedom ostaju u trci da se direktno plasiraju i viši rang

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.