OVA ZGODNA BAKA NE VOLI KAD JE PITAJU ZA GODINE Piksijeva supruga oduševila u bikiniju

Izvor: Blic, 21.Feb.2017, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVA ZGODNA BAKA NE VOLI KAD JE PITAJU ZA GODINE Piksijeva supruga oduševila u bikiniju

Snežani Stojković, supruzi naše fudbalske legende Dragana Stojkovića Piksija, nije problem da se skine na plaži.

Fotografijom svoje majke u bikiniju pohvalila se Anja Stojković.

- Posle troje dece i jednog unučeta - napisala je Anja, koja je u septembru rodila Piksijevo prvo unuče, devojčicu Indiju Rouz. Anja je nedavno sa ćerkicom i majkom uživala u luksuznom odmaralištu u Tajlandu.

Inače, Piksi i Snežana u braku su 25 godina, a pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Anje imaju i ćerku Andreu i sina Marka. Snežana se bavila uređenjem enterijera, ali je posle nekog vremena rešila da se posveti isključivo porodici. Poznata je kao žena od stila.

- Ne krijem godine i nisam opterećena njima jer smatram da je najvažnije kako se osežate, ali takođe mislim da kada žena pređe tridesetu, postaje neukusno da je pitate za godine - rekla je ona u jednom intervjuu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.