Izvor: Radio Dunav, 24.Apr.2017, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET TAJ ĆOVIN, BRATSTVO “POBEGLO” NA 4 BODA PREDNOSTI

Fudbalski klub Bratstvo iz Prigrevice je u okviru 23. kola Srpske lige Vojvodina gostovao ekipi Radničkog iz Nove Pazove i ostvario veoma bitnu pobedu od 1:0(1:0).
Bratstvo kreće odlučno u ovaj meč što im već u osmom minutu donosi prednost od 1:0, a strelac je bio Ćovin. Nastavili su se napadi gostiju i nakon nespretne reakcije golmana Radničkog, Šveljo mu oduzima loptu i pogađa mrežu ali glavni sudija iz ne poznatog razoga sa velikim zakašnjenjem svira prekršaj iako nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << bilo kontakta između ova dva igrača.
I nakon pauze Bratstvo je nastavilo da pritiska svog protivnika, a najbolje situacije da postigne drugi pogodak za Prigrevčane imao je Vuković. Dvadeset minuta pre kraja meča Ivanović je “pocrveneo” pa su gosti do kraja igrali sa igračem manje i uspeli da sačuvaju svoju mrežu i osvoje sva tri boda.
Bratstvo sa utakmicom više ima četiri boda više od prvog pratioca Omladinca iz Novih Banovaca, a naredni meč igraće pred svojim navijačima protiv Crvene Zvezde iz Novog Sada.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

PAZI, BRATSTVO GAZI! Pobeda Prigrevčana, porazi Mladosti i Terekveša

Izvor: 025info.rs, 24.Apr.2017

Fudbalski klub Bratstvo iz Prigrevice je u okviru 23. kola Srpske lige - grupa Vojvodina gostovao ekipi Radničkog iz Nove Pazove i ostvario veoma bitnu pobedu rezultatom 1:0 (1:0). Bratstvo kreće odlučno u ovaj meč što im već u osmom minutu donosi prednost od 1:0, a strelac je bio Ćovin. Nastavili...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.