Izvor: HotSport.rs, 05.Okt.2015, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE RODŽERS: Veoma sam razočaran…

Otpušteni menadžer Liverpula oglasio se putem saopštenja koje je počeo porukom da je veoma razočaran krajnjim ishodom i njegovom otkazom sa ‘Enfilda’.

Posle nerešenog rezultata u gradskom derbiju protiv Evertona, dosadašnji menadžer Liverpula Brendan Rodžers dobio je otkaz, zbog čega se danas oglasio saopštenjem.
- Pre svega, veoma sam razočaran što napuštam fudbalski klub Liverpul. Bila je čast i privilegija biti menadžer jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od najboljih klubova na svetu prethodne tri godine.
Svakodnevno sam radio kako bih predstavljao klub najbolje što sam umeo, kako bih pomogao igračima da budu bolji i klubu da bude dostojan neverovatnih navijača koje ima. Tokom vremena koje sam proveo u Liverpulu bilo je mnogo divnih momenata i na tome želim da se zahvalim svim igračima na predanom radu i posvećenosti. Trenutni tim je tim u nastajanju, ali imaju neverovatan talenat i imaju veoma izraženo zajedništvo. Očekujem od njih samo napredak u narednim nedeljama i mesecima i želim mom nasledniku sve najbolje u nastavku sezone.
Liverpul ima fantastično fudbalsko nasleđe i imam veliko poštovanje za istoriju, tradiciju i vrednosti koje ovaj klub neguje što i grad i klub čini neverovatnim. Želeo bih da se zahvalim svima koji su povezani sa klubom, Fenvej Sport Grupi, bordu direktora a posebno Ianu Ajru, trenerima i osoblju u klubu, volonterima, osoblju na Akademiji, i naravno neverovatnim navijačima koji ovaj klub čine tako posebnim.
Na kraju, posebno bih hteo da spomenem Džona Henrija, Toma Vornera i Majka Gordona. Oni su mi pružili ovu neverovatnu priliku i čak iako više nećemo raditi zajedno verujem da će se naše priateljstvo nastaviti i u budućnosti – stoji u Rodžersovom saopštenju.
Evo ko će i pod kojim uslovom najverovatnije naslediti Rodžersa na klupi slavnog engleskog kluba.
The post OGLASIO SE RODŽERS: Veoma sam razočaran… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Oglasio se Brendan Rodžers

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2015, 10:23

Prvi put nakon smene, dojučerašnji menadžer Liverpula se oglasio u javnosti...Remi sa Evertonom mu je presudio...Dok Liverpul aktivno radi na dovođenju zamene (čitaj Jirgena Klopa), Brendan Rodžers je rešio da odmori. Uslikan je na aerodromu sa devojkom i ćerkom, uputio se u Malagu. Da odmara,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.