Izvor: Mondo, 19.Avg.2017, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo pojačanje PES 2018! (FOTO, VIDEO)

Nakon Bolta, Mesija i Maradone zvezdama fudbala pridružuje se i slavni Britanac!

Dejvid Bekam je novo „pojačanje“ Pro Evolution Soccer fudbalske simulacije u izdanju za 2018. godinu - PES 2018. Tokom dve decenije duge karijere Dejvid Bekam osvojio je oko 20 velikih trofeja igrajući za Engleskoj, Španiji, Francuskoj i SAD.

Preuzmite PES 2017 za Android >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i iOS!

Bekam "Golden Balls" će biti deo myClub PES 2018 igre i video ga predstavlja kao „čoveka koji je u stanju da napravi razliku“. PES 2018 izaći će 12 septembra za konzole i za PC, a do tada pogledajte najavu za Bekama u PES 2018!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: officialpes.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Dejvid Bekam u PES 2018

Izvor: PCAxe.com, 19.Avg.2017

Ovoga puta, u Pro Evolution Soccer 2018-ici, između ostalog možete igrati u ulozi Dejvid Bekama. Nakon dodavanja Usein Bolta, kompanija Konami je izjavila da je potpisala ugovor sa poznatim engleskim fudbalerom koji je igrao u preko 100 mečeva UEFA lige šampiona, kao i mečevima engleske lige.

Nastavak na PCAxe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.