Novi dizajn, stari sponzori - Ovako bi to danas izgledalo! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2015, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dizajn, stari sponzori - Ovako bi to danas izgledalo! (foto)

Nostalgičnim ljubiteljima fudbala predstavljamo kako bi izgledali dresovi nekih od najvećih evropskih klubova da su do danas zadržali naslovne sponzore.

'Svako vreme ima svoje Feme' ali mnogo istinskih poklonika fudbala teška srca prihvataju sve ono što je savremeno doba donelo najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

Svedoci smo da sportska oprema odavno nije ni nalik onoj koja se nekada nosila a sve promene navodno idu u pravcu da fudbalerima bude obezbeđen vrhunski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugođaj kada obuku dres ili obuju neke "svemirske" kopačke kakvih je danas na sve strane.

Svi oni koji fudbal ne prate poslednjih deset godina sa nostalgijom se sećaju dana kada je sportska oprema imala onaj kalasičan izgled a dresovi su bili ukrašeni reklamama koje su nam ostale urezane u sećanju.

Dresove Real Madrida pamtili smo po natpisu "Teka", nemački proizvođač automobila "Opel" reklamirao se na dresu Bajerna i Pari Sen Žermena, dok je dres Juventusa bio "ukrašen" reklamom japanskog proizvođača tehnike "Sony".

Sa novim dizajnom dresova došli su i novi sponzori a evo kako bi danas izgledali dresovi pomenutih klubova da su sponzorstva ostala na snazi.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.