Nemci uspostavljaju kosovski fudbal

Izvor: B92, 01.Okt.2016, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemci "uspostavljaju" kosovski fudbal

Nemački fudbalski savez će pomoći kosovskim fudbalskim organima da "naprave prve korake ka uspostavljanju uspešne organizacije", piše AP. Nemački i kosovski fudbalski zvaničnici potpisali su memorandum o razumevanju u kome se navodi da će stručnjaci "pancera" u narednom periodu držati treninge i obuke za trenere, sudije i administrativne fudbalske radnike na Kosovu, ali i da će "ojačati rad sa mladim fudbalerima".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nijemci "uspostavljaju" kosovski fudbal

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2016

Njemački fudbalski savez će pomoći kosovskim fudbalskim organima da "naprave prve korake ka uspostavljanju uspješne organizacije", piše AP...Njemački i kosovski fudbalski zvaničnici potpisali su memorandum o razumijevanju u kome se navodi da će stručnjaci "pancera" u narednom periodu držati...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.