Nekadašnji potpredsednik Skaj televizije: Nemci gledaju fudbal, fudbal, fudbal, pa formulu

Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2014, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekadašnji potpredsednik Skaj televizije: Nemci gledaju fudbal, fudbal, fudbal, pa formulu

Bivši potpredsednik Skaj sports televizije Roman Štaer objasnio je šta je potrebno modernoj sportskoj televiziji da bi funkcionisala.

- Prvo morate da imate ekskluzivu. Morate i da imate najbolje eksperte, a zatim i priče koje ćemo kupiti. Druga stvar je lakoća prijema, odnosno format koji može da se gleda na svim platformama. I treće, inovacija. U svim sferama, posebno u marketingu. Mlade ljude ćemo privući da gledaju sport samo ako napravimo stvar za sve gedžete - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Štaer i dodao:

- Nije ni u Nemačkoj sport ono što je bio. Bila je zabava, a sada je biznis. Morate sada da ga prodajete kao biznis šou. Možemo napraviti komparaciju sa rukometom u Nemačkoj. Rukomet je sport, a fudbal šou i biznis. Ako vas zanima šta je najpopularnije u Nemačkoj od sportova na televiziji, reći ću ovako: Fudbal, fudbal, fudbal, formula 1, a onda biatlon - podvukao je on.

(Beta/AP/Patrick Seeger)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.