Nasilnik fudbaler suspendovan na 50 godina!

Izvor: RTS, 01.Nov.2014, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasilnik fudbaler suspendovan na 50 godina!

Fudbalski savez Švajcarske suspendovao je igrača amaterskog kluba Portugal Rikarda Fereiru na 50 godina, jer je posle utakmice šutnuo loptu koja je pogodila glavnog sudiju u lice, a onda ga još i polivao vodom.

Fereira je na meču bio na klupi u meču protiv Vorba,  ali je dospeo u centru pažnje javnosti po završetku meča. 

Fereira je prvo verbalno napao glavnog sudiju koji je krenuo u svlačionicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Portugalac je zatim šutnuo loptu koja je pogodila glavnog sudiju u lice, a onda još i počeo da ga poliva vodom i udara. 

"Ne želimo takvog igrača u našoj ligi. Nažalost, sa takvim slučajevima se srećemo jednom godišnje i želimo to da zaustavimo", objasnili su čelnici švajcarske amaterske lige. 

Vinovnik napada kada je saznao za odluku Saveza izjavio da je šokiran. 

"Očekivao sam godinu suspenzije, maksimalno dve. Ali 50 godina? Fudbal je moj život", rekao je Fereira. 

Portugalac će tako moći da se vrati na zelene terene tek 5. juna 2064. kada bude imao 78 godina.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.