NIJE SE DVOUMIO: Vojvodina dovela prvo pojačanje za Evropu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2017, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SE DVOUMIO: Vojvodina dovela prvo pojačanje za Evropu (FOTO)

Dosadašnji vezista Budućnosti iz Dobanovaca Nemanja Subotić (25) danas je potpisao dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom.

Fudbalski klub Vojvodina danas je dobio svoje prvo pojačanje pred početak nove sezone. Ugovor sa crveno-belima u trajanju do juna 2019. godine, potpisao je dosadašnji vezista ekipe Budućnosti iz Dobanovaca Nemanja Subotić, koji je prethodno nastupao za tim beogradske Bežanije.
Rođen >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je 23. januara 1992. godine u Beogradu, igra na poziciji levog krila, a prošle sezone je za Budućnost u Prvoj ligi Srbije postigao 14 golova i zabeležio sedam asistencija.
– Vojvodina je veliki klub i kada sam dobio njen poziv, nijednog trenutka nisam se dvoumio oko toga da li treba da prihvatim. Sa nestrpljenjem čekam početak priprema za novu sezonu i očekujem da ćemo ostvariti dobre rezultate, a naravno, nadam se i da ću uspeti da se izborim za svoje mesto – rekao je Subotić.
FOTO: FK Vojvodina

Pripreme ekipe Vojvodine za novu sezonu počeće u subotu, a prozivka igrača u FC “Vujadin Boškov” u Veterniku predviđena je u 17 časova.
The post NIJE SE DVOUMIO: Vojvodina dovela prvo pojačanje za Evropu (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan i Montela se dogovorili, pao potpis

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2017

Vićenco Montela će i u narednom periodu predvoditi ekipu Milana...Nakon što je ekipa Milana uspela da osvoji prestižni trofej pobedivši Juventus u okviru Superkupa Italije, ekipa Milana je uspela da se domogne kvalifikacija za Ligu Evrope, a sve to je ocenjeno kao uspešna sezona Milana...Dovoljno...

Nastavak na Sportske.net...

Liverpul doveo napadača Čelsija koji je Plavcima tražio previše novca (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2017

Fudbalski klub Liverpul potvrdio je dolazak Dominika Solankea, koji je nosio dres Čelsija...Na početku prošle sezone, Redsi su bili povezani sa Solankeom, koji je član mlade selekcije Engleske. Jirgen Klop je rastužio Seltik i Red Bul Lajpcig, timove koji su bili najozbiljniji u nameri da ga angažuju...Devetnaestogodišnjak...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.