NEMA DILEME: Zna se ko je novi predsednik FS Srbije?

Izvor: HotSport.rs, 07.Maj.2016, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA DILEME: Zna se ko je novi predsednik FS Srbije?

Tomislav Karadžić neće biti više prvi čovek FS Srbije, ali neće ni napustiti srpski fudbal.

Kako prenose Novosti, sadašnja fudbalska vlada uspela je da nabavi većinu glasova pred izbore 20. maja u Staroj Pazovi. To otprilike znači da opozicija “džaba” izlazi na izbore. Naime, prema pisanju ovoga lista, Slaviša Kokeza je novi predsednik FS Srbije. On će na toj poziciji zameniti Tomislava Karadžić, koji će mu sada biti savetnik. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Slaviša Kokeza će imati po svemu sudeći podršku 46 od 80 delegata, što mu je više nego dovoljno za pobedu. Bivšem potpredsedniku Crvene zvezde su poverenje dali FS Vojvodine, FS Zapadne Srbije, FS Istočne Srbije, Prva liga Srbije i Sudijska organizacija. Slaviša Kokeza bi u slučaju izbora za predsednika na tom mestu bio od 2016. do 2020. godine.

Pogledajte sastav Skupštine:
* Prva liga Srbije (13)
* Superliga (12)
* FS Zapadne Srbije (12)
* Srpska liga (12)
* FS Istočne Srbije (10)
* FS Vojvodine (8)
* FS Beograda (3)
* Organizacija sudija (3)
* Organizacija trenera (3)
* FS Kosova i Metohije (1)
* Futsal (1)
* Ženski fudbal (1)
* Bazični fudbal (1)


Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.