NAJAVA DANA (subota, 27. avgust): Juventus u Rimu, Liverpul na Vajt Hart Lejnu, Selta stiže u Madrid

Izvor: MozzartSport.com, 27.Avg.2016, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (subota, 27. avgust): Juventus u Rimu, Liverpul na Vajt Hart Lejnu, Selta stiže u Madrid

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas

Kada dođe subota, fudbal je u apsolutno u prvom planu. Počela je Bundesliga, a čekaju nas i uvek zanimljivi dueli u engleskoj Premijer ligi, tu je i italijanska Serija A sa dva derbija, kao i okršaji u domaćoj Superligi. Svakako danas ima šta da se probere.

2001: TOTENHEM – LIVERPUL, 13.30

(Fudbal, Engleska 1)

Gledajući suvu statistiku i međusobni skor Liverpul >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je u prednosti. Redsi na poslednjih šest mečeva protiv tima iz Londona imaju četiri pobede, dok su dva susreta završena remijem. Na obaprvenstvena meča Totenhema u ovoj sezoni došlo je 0-2 gola. Liverpul stiže na Vajt Hart Lejn sa polovičnim učinkom i tri osvojena boda.

2002: ČELSI – BARNLI, 16.00

(Fudbal, Engleska 1)

Čelsi je, računajući i pripremni period, vezao pet trijumfa. Na oba prvenstvena meča Plavaca ove sezone došlo je gg i 3+. Zanimljivo je da je Barnli poslednji put savladao ekipu sa Stamforda 1973.godine. Na poslednja četiri međusobna susreta Čelsi ima tri trijumfa, dok je jedan meč završen remijem.

2005: LESTER – SVONSI, 16.00

(Fudbal, Engleska 1)

Zvanični šampion Engleske još nema pobedu. Računajući i pripremni period Lester na poslednja četiri meča ima tri poraza i remi. Na tri od poslednjih pet susreta Svonsija došlo je 0-2 gola.

2007: VOTFORD – ARSENAL, 16.00

(Fudbal, Engleska 1)

Domaćin je poslednji put trijumfovao 19.jula u prijateljskom meču protiv Votforda. Arsenal je još bez pobede u ovom prvenstvu. Ima remi protiv Lestera i poraz u sudaru sa Arsenalom. Zanimljivo je da su ova dva tima poslednji put u međusobnom meču remizirali 1984.godine. Na šest prethodnih duela došlo je 3+.

2008: HAL - MAN.JUN, 18.30

(Fudbal, Engleska 1)

Hal je najprijatnije iznenađenje Premijer lige. Imaju stopostotan učinak kao i timovi iz Mančestera i Čelsi. Na prethodne dve prvenstvene utakmice Hala došlo je 2-3 gola. Junajted jev dobio pet poslednjih susreta protiv Hala.

1001: LACIO – JUVENTUS, 18.00

(Fudbal, Italija 1)

Oba tima su startovala pobedom u prvenstvu. Lacio ne zna da igra utakmice sa aktuelnim šampionom Italije. Juventus je u seriji od šest pobeda protiv tima iz Rima u međusobnim susretima. Na četiri od pomenutih šest susreta došlo je 0-2 gola.

1002: NAPOLI – MILAN, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Utakmice Napolija su vrlo efikasne u poslednje vreme. Na prethodnih pet mečeva domaćina došlo je 3+. Milan je savladao Torino u prvom kolu Kalča. Poslednjih put Rosoneri su trijumfovali u sudaru sa Napolijem 2014.godine.

3004: DORTMUND – MAJNC, 15.30

(Fudbal, Srbija 1)

Poslednja tri meča Dortmund je dobio identičnim rezultatom – 3:0. Majnc je poslednji put igrao nerešeno 16.maja. Gledajući statistiku domaćin je favorit. U prošloj sezoni Dortmund je dva puta tukao Majnc istim rezultatom – 2:0.

2705: PARTIZAN – RAD, 19.00

(Fudbal, Srbija 1)

Posle očajnog starta Rad je vezao tri pobede i sada je na tabeli ispred večerašnjeg rivala. Crno – beli iu poslednjih pet mečeva imaju tri pobede i jedan poraz. Na tri od poslednjih pet susreta crno – belih došlo je 2-3 gola. U prošloj sezoni u duelima ova dva tima videli smo dva remija.

4005: REAL M. – SELTA, 20.15

(Fudbal, Španija 1)

Real je nisku pobeda iz pripremnog perioda nastavio u prvom kolu protiv Sosijedada. Na poslednja tri susreta Kraljeva došlo je 3+. Selta je na startu poražena kod kuće od Leganjesa. Real je dobio tri prethodna duela sa timom iz Viga. Uvek je došlo 4+ i gg.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.