Izvor: HotSport.rs, 30.Jul.2016, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA BRDU OPTIMISTI: Nadamo se prekidu loših rezultata

Na konferenciji za medije FK Čukarički organizovane povodom utakmice 2. kola Superlige koju Čukarički igra sutra od 20 sati na svom stadonu protiv Radnika iz Surdulice govorili su šef stručnog štaba Čukaričkog Milan Lešnjak i prvotimac Staniša Mandić.

– Iskreno, ne znam mnogo o njima. Gledali smo juče video analizu i utisak je da je reč o dobrom timu i da će biti teška utakmica. Nadam se lepom ambijentu na stadionu. Surdulica je prošli meč odigrala nerešeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << mislim da će ovde pokušati da igra fudbal i tome se nadam, obzirom na to da većina timova ovde igra prilično defanzivno i povučeno. Spremni smo za taj susret i nadam se da ćemo prekinuti niz loših rezultata – kazao je Mandić.
– U odnosu na prošlu sezonu u Surdulici ima promena. Svedoci smo toga da ljudi koji su tamo u klubu dobro rade svoj posao poslednjih godina. Poslednje kolo minulog prvenstva igrali smo protiv Radnika na ovom stadionu. Surdulica je bila u plej ofu zajedno sa beogradskim klubovima, klubom iz Novog Sada i Čačka, dakle imali su tim među prvih osam. Ima promena u njihovom timu, kao i u stručnom štabu. Napustili su ih dobri igrači, verujem da su dobri i došli, tako da nas očekuje sigurno dobra i kvalitetna utakmica. Nadam se pobedi – izjavio je Lešnjak.
Golman Nemanja Stevaović od juče i zvanično nije više u Čukaričkom.
– Zamenića ga Nikola Petrić koji je dugo tu i momak u kojeg imamo poverenja. Na probi je već neko vreme još jedan golman, Pajović. Planirano je da potpiše ugovor – objasnio je Lešnjak.
Što se tiče kadrovske situacije, šefu stručnog štaba su na raspolaganju svi igrači osim Regana koji je u prethodnom meču protiv Radničkog dobio crveni karton i Petra Bojića koji se i dalje oporavlja od povrede.
– Protiv Radničkog smo vodili sa 1:0, kontrolisali meč na dobar način. Imali šanse… Isključenje Regana je najveći razlog konačnog rezultata. Sa desetoricom igrača je bilo znatno teže. Igrači koji su ušli nisu opravdali očekivanja, konkretno mislim na Mašovića i Lagatora. A do tog 60-tog minuta imali smo dobijen meč – smatra Lešnjak.
– Mislim da smo igrali dobro protiv Niša, imali smo sve u svojim rukama i na kraju smo ipak ispustili dobar rezultat. Imao sam dve šanse da postignem dva gola, nisam u tome uspeo, tako da se nadam da ću u narednim utakmicama, ako dobijem šansu, popraviti utisak. Svakako da ću dati sve od sebe – kazao je Mandić.
Čukarički je prošle sezone dva puta igrao protiv Radnika iz Surdulice na svom stadionu u prvenstvu.
The post NA BRDU OPTIMISTI: Nadamo se prekidu loših rezultata appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

''Čuka'' sa novim prvim golmanom traži izlaz iz krize

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2016

Fudbaler Čukaričkog Staniša Mandić rekao je danas da se nada da će njegova ekipa u predstojećem meču sa Radnikom prekinuti seriju loših rezultata...Fudbaleri Čukaričkog sutra od 20.00 dočekuju Radnik iz Surdulice u utakmici drugog kola Super lige Srbije..."Iskreno, ne znam mnogo o njima. Gledali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.