Muslin sprema novu rokadu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Sep.2016, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin sprema novu rokadu

Za utakmicu protiv Republike Irske selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin odlučio je da na gol postavi mladog Predraga Rajkovića uz obrazloženje da do tada standardni Vladimir Stojković nije imao takmičarske mečeve.

U međuvremenu iskusni golman se preselio u Notingem Forest i standardan je u timu nekadašnjeg prvaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Evrope. Samim tim ponovo se kandidovao za jedinicu reprezentacije.

- Što se tiče golmana, viđena je mala nesigurnost Predraga Rajkovića protiv Irske, u međuvremenu je Stojković počeo da brani. Nama je iskusan golman potreban u velikim mečevima, imaće Stojković prednost. Drugih golmana nemam, nećemo da uzimamo strance. Kolarov će biti na boku, pratio sam partije u Sitiju na štoperskoj poziciji, ali nam treba na boku - rekao je Muslin tokom gostovanja na televiziji Arena Sport.

Reprezentaciju Srbije u oktobru očekuju dve kvalifikacione utakmice, gostovanje u Moldaviji 6. oktobra i protiv Austrije na domaćem terenu tri dana kasnije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.