Muslin otkrio šta je rekao igračima u poluvremenu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Mar.2017, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin otkrio šta je rekao igračima u poluvremenu

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin posle pobede u Gruziji 3:1 rekao je da je ekipa odigrala najgore prvo poluvreme pod njegovim vodstvom i upozorio da je još daleko Mundijal u Rusiji.

- Najgore prvo poluvreme od mog dolaska, greška kod gola im je dala samopuzdanje i da su dali drugi ko zna kako bi se završilo. Penal i gol >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za 1:1 su prelomili, posle je bilo lakše, igrali smo bolje. Eto, rekao sam kolegi Vajsu da je fudbal ponekad nepravedan. Važni su bodovi, ali još smo daleko od Rusije - rekao je Muslin na konferenciji za medije.

On je otkrio šta je rekao igračima na poluvremenu.

- Rekao sam im da smo imali sreće, odigrali smo mnogo loše, a imamo 1:1 i da je potrebno da odigramo samo malo bolje i sve će biti u redu. Tako je i bilo u nastavku, preuzeli smo kontrolu i nisu nam stvorili nijednu šansu.

Selektor je pohvalio mladog Mijata Gaćinovića koji je debitovao golom, ali i Uroša Ðurđevića i Sašu Lukića, jer su se na pravi način uklopili u A tim.

- Pred nama je još mnogo utakmica, tek smo na pola puta. Znali smo da će ovo biti veoma težak meč za nas i zato su ovi bodovi veoma važni - zaključio je Muslin.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Muslin: Ko zna šta bi bilo da su poveli 2:0

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Mar.2017

TBILISI - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin poslije pobjede u Gruziji 3:1 rekao je da je ekipa odigrala najgore prvo poluvrijeme pod njegovim vodstvom i upozorio da je još daleko Mundijal u Rusiji..."Najgore prvo poluvreme od mog dolaska, greška kod gola im je dala samopuzdanje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.