Muslin ne odustaje: Krkić ne može, ali ima od “stranaca” ko može

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2016, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin ne odustaje: Krkić ne može, ali ima od “stranaca” ko može

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin gostujući na televiziji Arena sport priznao je da je postojalo interesovanje za Bojana Krkića, ali da zbog njegvogo nastupa u zvaničnom meču za Španiju nije izvodljivo da bivši igrač Barselone obuče dres “orlova”.

Međutim, postoji drugi igrač srpskih korena koji privlači pažnju svetske javnosti, a to je Rišairo Živković, fudbaler Ajaksa koji je trenutno na pozajmici u Utrehtu.

- Pratimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i njega i želimo ga u našoj selekciji, ali na njemu je da odluči da li bi igrao za Srbiju. Videćemo da nam njegova majka malo pomogne u uveravanju - rekao je Muslin.

Selektor je dodao da dok je on na toj funkciji neće se razmišljati o igračima koji nemaju nikakve veze sa Srbijom jer po njegovom mišljenju oni ne mogu najbolje da osete naš mentalitet pa samim tim ne bi mogli brzo da se uklope.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.