Muslin: Zadovoljan sam, bilo je mnogo dobrih stvari

Izvor: N1 televizija, 25.Maj.2016, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin: Zadovoljan sam, bilo je mnogo dobrih stvari

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da je zadovoljan izdanjem svoje ekipe u prijateljskom meču protiv Kipra.

"Bilo je više dobrih stvari u ovom meču i moram da budem zadovoljan ako se zna da smo radili samo dva dana, odnosno da smo promenili sistem igre, a dali smo šansu i novim igračima", rekao je Muslin.

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je danas u Užicu selekciju Kipra sa 2:1 u prijateljskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << utakmici na kojoj je debitovao novi selektor Slavoljub Muslin.

Srbiji su pobedu doneli su Aleksandar Mitrović pogotkom u drugom minutu utakmice i Dušan Tadić, koji je bio strelac osam minuta kasnije. Jedini gol za Kipar postigao je reprezentativac Srbije Nikola Maksimović u 32. minutu.

Pored ta dva gola, Srbija je imala i nekoliko dobrih prilika da i ubedljivije savlada Kipar.

"Problem je efikasnost, stvorili smo mnogo prilika koje smo mogli da realizujemo. S druge strane, oni nisu stvorili šansu, a dali su gol, odnosno dali smo ga mi sami sebi. Bez obzira, ostvarili smo pobedu i ja moram da budem zadovoljan ponašanjem, pristupom igrača, njihovim angažovanjem", rekao je Muslin.

Srbija je na današnjem meču igrala sa tri igrača u zadnjoj liniji, a Muslin je naveo da se nada da će istrajati u promeni sistema igre.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.