Murinjo: Ne verujem u priče u ljubavi, prestale su kad je Lampard ušao u igru

Izvor: Blic, 21.Sep.2014, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Ne verujem u priče u ljubavi, prestale su kad je Lampard ušao u igru

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo u svom stilu je prokomentarisao remi "plavaca" sa Mančester sitijem (1:1), u kom je bod "građanima" doneo Frenk Lampard.

"Frenk Lampard je igrač Mančester sitija, ne verujem u priče o strasti i srcu, možda sam previše pragmatičan kad je fudbal u pitanju. Kad je odlučio da igra protiv Čelsija, onda priče o ljubavi prestaju. On je uradio svoj deo posla kao profesionalac", rekao je Murinjo, uz osvrt na isključenje Zabalete.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
"Bili smo blizu pobede protiv 10 igrača, ali su tih 10 igrača fantastično reagovali i dali sve od sebe da izjednače. Kada meč dobije napetost, brojke postaju nebitne, posle gola smo pogodili okvir,  a oni su bili pihološki dovoljno jaki da izjednače, pa je remi najpravedniji ishod. Premijer liga nije samo drugačija, već luda, imate meč Čelsi - Everton sa 6:3, Junajted vodi sa 3:1 i izgubi sa 5:3 od Lestera, Premijer liga zaista postaje ludačko takmičenje", rekao je Murinjo.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo: "Ljubav i profesionalni fudbal ne idu zajedno"

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2014

Čelsi je ostao bez pobede na "Etihadu", krivac za takav epilog je dugogodišnji vezista Plavaca Frenk Lampard, koji je golom u finišu doneo remi "Građanima"..

Nastavak na Sportske.net...

MURINJO IZRIČIT: Ljubav Čelsija i Lamparda je okončana

Izvor: HotSport.rs, 21.Sep.2014

Bez obzira što Frenk Lampard nije slavio gol protiv svog nekadašnjeg kluba trener Čelsija Žoze Murinjo tvrdi da je ljubav između novog igrača Mančster Sitija i kluba sa Stamford Bridža okončana.. . - Lampard je igrač Mančester Sitija. Ne verujem u priče o strasti i ljubavi u fudbalu. Možda...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.