Mladi reprezentativac BiH nadomak Jagodine

Izvor: Sportal.rs, 22.Avg.2014, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi reprezentativac BiH nadomak Jagodine

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Mićo Kuzmanović na korak je od prelaska u Jagodinu,saopštio je taj fudbalski klub, prenosi Beta. Kuzmanović ima 18 godina, ponikao je u Modriči, a ovog leta igrao je u Zvezdi iz Gradačca.

U saopštenju se podseća da je u Jagodinu u ovom prelaznom roku došao Mile Savković iz BSK-a, koji je već izborio mesto u startnoj postavi i odigrao meč prošle nedelje na "Marakani". Jagodina je bila brža od ruskog Rubina i dovela >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << je mladog reprezentativca Nemanju Arsenijevića, koji će sa svojih 18 godina sigurno biti jedan od glavnih kandidata za člana mlade reprezentacije Srbije.

Početkom avgusta u klub je došao Ivan Aleksić, mladi reprezentativac Hrvatske od koga se, takođe, očekuje da značajno pojača konkurenciju u timu.

- Trend dovođenja mladih talentovanih igrača nastaviće se i do kraja prelaznog roka - poručuju iz kluba.

(Foto: MN Press, ilustracija)
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Jagodina

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.