Mirka Vasiljević o porodici: Sin će nam biti fudbaler

Izvor: 24sata, 18.Sep.2014, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirka Vasiljević o porodici: Sin će nam biti fudbaler

Mlada glumica uživa u trećoj trudnoći, a ujedno brine i o naslednicima. Stariji sin Andrej (3) nasledio je talenat za sport od oca Vujadina (24), kao i od dede, legendarnog fudbalera Dušana Savića.

- Andrej je totalno u sportu, njemu je fudbal sve. Ima i na koga. Od rođendana do rođendana, samo mu je lopta u glavi i to uvek traži za poklon. Dopada mi se što je on dete koje ne interesuju telefoni, kompjuteri i ajpedi, već se isključivo igra napolju u prirodi. Andrej >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << voli i scenu i da bude u centru pažnje. Neću određivati deci čime će se baviti u životu, za šta god da se odluče, ja ću ih podržati - kaže Mirka (24) za “Blic”.

Glumici se već uveliko nazire trudnički stomačić, ali još uvek ne želi da zna pol deteta, već želi da to bude iznenađenje do poslednjeg trenutka.

- Lekari nagađaju pol bebe, ali ja čekam porođaj pa da se sama uverim. Imam i dečaka i devojčicu, tako da mi ništa nije nepoznato. Oni se još uvek ograđuju oko pola jer uvek može da se desi da do porođaja ne prognoziraju dobro - objašnjava Mirka koja će se krajem decembra primiriti i odmarati do porođaja.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirka Vasiljević: Mog sina ne interesuju kompjuteri, totalno je u sportu

Izvor: Svet, 18.Sep.2014

Mlada glumica uživa u trećoj trudnoći, a ujedno brine i o naslednicima. Stariji sin Andrej (3) nasledio je talenat za sport od oca Vujadina (24), kao i od dede, legendarnog fudbalera Dušana Savića.. “Andrej je totalno u sportu, njemu je fudbal sve. Ima i na koga. Od rođendana do rođendana, samo...

Nastavak na Svet...

Mirka o deci: Neću odreživati deci čime da se bave u životu! Podržaću ih u svemu!

Izvor: Press, 18.Sep.2014

"Andrej je totalno u sportu, njemu je fudbal sve. Ima i na koga. Od rođendana do rođendana, samo mu je lopta u glavi i to uvek traži za poklon. Dopada mi se što je on dete koje ne interesuju telefoni, kompjuteri i ajpedi, već se isključivo igra napolju u prirodi. Andrej voli i scenu i da bude u...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.