Miloš Cvetković novi fudbaler Zvezde

Izvor: Beta, 18.Dec.2014, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Cvetković novi fudbaler Zvezde

BEOGRAD, 18. decembra 2014. (Beta) - Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je u četvrtak novog igrača Miloša Cvetkovića, dosadašnjeg fudbalera Napretka iz Kruševca.

Cvetković (24), koji igra na poziciji desnog beka, sa crveno-belima je potpisao ugovor na dve godine, a u novom klubu nosiće dres sa brojem 18.

On je od 2000. do 2005. godine bio u omladinskoj školi Crvene zvezde, a potom je igrao za Zemun, Hajduk iz Kule i Napredak.

"Drago >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << mi je što sam se vratio u klub u kojem sam počeo. Ovo je velika čast i presrećan sam što ću nositi crveno-beli dres. Došao sam u naš najveći klub sa najboljim navijačima", rekao je Cvetković na predstavljanju na stadionu Zvezde.

On je dodao da mu je drago što će ponovo saradjivati sa trenerom Nenadom Lalatovićem, sa kojim je, kako je naveo, uspešno saradjivao i u Napretku.

Foto:http://www.crvenazvezdafk.com
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kruševac

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.