Mihajlović preuzeo Torino

Izvor: Press, 26.Maj.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović preuzeo Torino

Srpski fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović imenovan je danas za novog trenera italijanskog prvoligaša Torina, saopšteno je danas na sajtu kluba.
foto: tanjug.rs
Srpski fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović imenovan je danas za novog trenera italijanskog prvoligaša Torina, saopšteno je danas na sajtu kluba.
Mihajlović je sa "bikovima" potpisao dvogodišnji ugovor i naslediće >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Đanpjera Venturu, koji je glavni kandidat da posle prvenstva Evrope preuzme reprezentaciju Italije.
Mihajlović je pre nekoliko dana zvanično raskinuo saradnju sa Milanom, na čijoj klupi je sedeo od prošlog juna do aprila ove godine, kada je dobio otkaz posle promenjivih rezultata.
Proslavljeni srpski fudbaler je tokom trenerske karijere samostalno vodio još Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju i reprezentaciju Srbije.
Mihajlović: Ponosan sam, Torino je jedinstven klub
Siniša Mihajlović izjavio je da je ponosan što je preuzeo Torino i dodao da sa velikim nestrpljenjem očekuje rad u novom klubu.
"Želim da se zahvalim predsednik Kairu, direktoru Petraćiju i svima u Torinu koji su mu ukazali poverenje. Velika mi je čast da radim u klubu sa velikom istorijom i slavom. Torino je jedinistven klub, sa strastvenim navijačima, prepoznao sam sebe tu i jedva čekam da krenem da radim", rekao je Mihajlović za sajt kluba.
 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.