Mihajlović novi trener Torina

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2016, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović novi trener Torina

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović novi je trener Torina, saopštio je danas taj italijanski klub.

Mihajlović na klupu Torina dolazi umesto Djampjera Venture, koji bi posle Evropskog prvenstva trebalo da preuzme reprezentaciju Italije. Srpski trener je s "bikovima" potpisao dvogodišnji ugovor.

"Veoma sam ponosan što sam postao trener Torina. Želeo bih da zahvalim predsedniku Urbanu Kairu, direktoru Petračiju i svima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u klubu što veruju u mene da mogu da ostvarim dobre rezultate", rekao je Mihajlović.

Mihajlović je tokom karijere osim reprezentacije Srbije predvodio još i Milan, Bolonju, Kataniju, Fiorentinu i Sampdoriju.

Autor: Beta
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIHAJLOVIĆ: Ponosan sam, Torino je jedinstven klub!

Izvor: Kurir, 25.Maj.2016

..."Želim da se zahvalim predsednik Kairu, direktoru Petraćiju i svima u Torinu koji su mu ukazali poverenje Velika mi je čast da radim u klubu sa velikom istorijom i slavom Torino je jedinistven klub, sa strastvenim navijačima, prepoznao sam sebe tu i jedva čekam da krenem da radim", rekao je Mihajlović...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.