Mihajlović dovodi Pejčinovića u Sampdoriju

Izvor: Vesti-online.com, 17.Apr.2014, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović dovodi Pejčinovića u Sampdoriju

Trener Sampdorije pregovara sa srpskim internacionalcem iz Nice, prenosi "Mocart sport".

 Nemanja Pejčinović u duelu sa Zlatanom Ibrahimovićem  

Italijanska Sampdorija, na čijoj klupi sedi Siniša Mihajlović, pokušaće na leto da angažuje srpskog defanzivca iz Nice Nemanju Pejčinovića, prenosi francuski list "Frans fudbal".

 

Kako se navodi, Pejčinović trenutno vodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pregovore sa Nicom oko produžetka ugovora, ali ponuda Đenovljana mogla bi da promeni njegove planove.

 

Ovaj 26-godišnji defanzivac dres Nice sa velikim uspehom nosi od 2010. godine, a prethodno je igrao za Rad, OFK Beograd, Crvenu zvezdu i Hertu iz Berlina. Prošao je sve selekcije Srbije, igrao za reprezentaciju do 21 godine na šampionatu Evrope u Švedskoj 2009, dok je za A tim zabeležio jedan nastup, protiv Poljske 2008. godine.

 

Nedavno je kao kapiten predvodio selekciju novinara u prijateljskoj utakmici sa A reprezentacijom Srbije u Užicu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.