Mihajlović: Sampdorija me je zadužila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2014, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Sampdorija me je zadužila

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je danas da nije mogao da odbije ponudu Sampdorije, jer mnogo duguje klubu iz Đenove.

Mihajlović je dres Sampdorije nosio od 1994. do 1998. godine i na 110 mečeva postigao 12 golova.

"Proveo sam četiri godine u Sampdoriji, svi u klubu su bili divni prema meni posle teškog perioda u Romi. To je za mene bio idealan potez, vratio sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << samopouzdanje i još uvek im dugujem zahvalnost. Zato sam odmah i prihvatio ponudu predsednik Garonea kada me prošle godine pozvao", rekao je Mihajlović za italijanski Skaj Sport.

On je dodao da je u svakom timu važno da trener uspostavi dobru komunikaciju sa igračima.

"Imam grupu dobrih momaka i odličnih fudbalera, ali nisu svi isti, razlikuju se po ličnosti i senzibilitetu. Ponekad im tražim da igraju za mene. Poslušaju me i pobede. Srećan sam zbog toga, to zna i da izazove i suzu u mojim očima. Možda delujem grubo, ali kad se malo bolje pogleda, znam i ja da pokažem emocije", rekao je Mihajlović.

Mihajlović je pre Sampdorije bio selektor Srbije, dok je u Seriji A vodio Fiorentinu, Kataniju i Bolonju.

Sampdorija se trenutno nalazi na petom mestu Serije A sa 27 bodova, koliko imaju Napoli i Lacio, dok prvoplasirani Juventus ima 39 bodova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Sampdorija me je zadužila

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Dec.2014

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je danas da nije mogao da odbije ponudu Sampdorije, jer mnogo duguje klubu iz Ðenove...Mihajlović je dres Sampdorije nosio od 1994. do 1998. godine i na 110 mečeva postigao 12 golova..."Proveo sam četiri godine u Sampdoriji,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Mihajlović: Sampdorija me je zadužila

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Dec.2014

ĐENOVA - Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je danas da nije mogao da odbije ponudu Sampdorije, jer mnogo duguje klubu iz Đenove...Mihajlović je dres Sampdorije nosio od 1994. do 1998. i na 110 mečeva postigao 12 golova..."Proveo sam četiri godine u Sampdoriji,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.