Mesi skroman: Srećan sam zbog rekorda, ali je pobeda najvažnija

Izvor: Blic, 26.Nov.2014, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi skroman: Srećan sam zbog rekorda, ali je pobeda najvažnija

Lionel Mesi je po ko zna koji put oduševio fudbalsku planetu, het-trikom u pobedi nad APOEL-om (0:4) u petom kolu Lige šampiona došao do 74 gola i osamio se na čelu večne liste strelaca elitnog takmičenja, čemu nije želeo da pridaje veći značaj.

Sjajni Argentinac je već prvim pogotkom na Kipru pretekao Raula sa kojim je bio izjednačen, a ujedno zadao zadatak Kristijanu Ronaldu koji je stao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na 70 golova.

"Utakmica sa APOEL-om je bila vrlo bitna, osvojili smo važna tri boda i samo treba da nastavimo u ovom ritmu. Srećan sam zbog rekorda u sjajnom takmičenju kao što je Liga šampiona, ali su pobede najvažnije. Biće teško protiv PSŽ-a u poslednjem kolu, imaju odlične igrače i stalno napreduju, ali ćemo pokušati da završimo prvi u grupi", poručio je Mesi.

Barselona je trenutno druga na tabeli F grupe sa 12 bodova, jednim manje od vodećeg PSŽ-a koji dočekuju u poslednjem kolu grupne faze 10. decembra, a obe ekipe već su obezbedile plasman u osminu finala.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.