Mesi povredio leđa

Izvor: B92, 28.Maj.2016, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi povredio leđa

Najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi povredio je leđa u prvom nastupu za reprezentaciju posle sezone u Španiji.

Argentinac se požalio na povredu posle sudara sa jednim igračem Hondurasa, 15-ak minuta pre kraja prijateljske utakmice.

Mesija je odgurnuo jedan Hondurašanin, a drugi u punom trku ga zakačio kolenom po leđima, nakon čega se zvezda Barselone momentalno uhvatila za bolno mesto.

Prema prvim izveštajima Mesi je prošao samo sa većom masnicom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u donjem delu lđa, pa bi trebalo da bude u timu Argentine na Kopa Amerika.

Kopa Amerika se održava u SAD, obeležava se sto godina od Fudbalske konfederacije Južne Amerike, počinje 4. juna, a Argentinci startuju 7. protiv branioca titule Čilea.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Mesiju nagnječena rebra posle brutalnog starta kolenom

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2016

Najbolji fudbaler sveta Leo Mesi ozbiljno je povređen tokom prijateljske utakmice između reprezentacija Argentine i Hondurasa...Prva zvezda "gaučosa" je zadobila udarac u rebra posle dvostrukog starta protivničkih igrača koji nisu imali ni milosti ni respekta za fudbalera Barselone...Nakon utakmice,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.