Međunarodni fudbalski turnir u Bačkoj Topoli

Izvor: B92, 12.Avg.2016, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodni fudbalski turnir u Bačkoj Topoli

Međunarodni fudbalski turnir "TSC KUP“, za igrače rođene 2003. godine, biće održan 17. avgusta u Bačkoj Topoli i Bajši.

Kako je saopšteno, turnir za trinaestogodišnje igrače počinje u 9.30, održaće se uporedo na dva fudbalska tenira, a osim domaćeg TSC učestvovaće i Partizan, Vojvodina, Rad, Ferencvaroš i Puškaš Akademija.

Organizatori turnira su fudbalski klub TSC i generalni sponzor kluba kompanija SAT-TRAKT, jedan od vodećih distributera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kablovske televizije, kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji.

"Ovo je treći međunarodni turnir kluba TSC koji organizujemo. To je prilika da mladi fudbaleri iz Bačke Topole odmere snage sa najboljim vršnjacima iz zemlje i iz Madjarske i da samim tim, napreduju", rekao je predsednik kluba i vlasnik SAT-TRAKT Janoš Žemberi.

Kako je navedeno, sve ekipe dobiće pehare i majice, a biće proglašeni najbolji igrač, najbolji golman i najbolji strelac turnira.

Turniru će prisustvovati i menadžeri klubova, skauti za mlade fudbalere i drugi sportski radnici koji se brinu o mladim fudbalskim naraštajima.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.