Matić: Publika i selektor mogu da budu zadovoljni

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2016, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Publika i selektor mogu da budu zadovoljni

Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Matić je rekao da je veoma zadovoljan izdanjem njegove ekipe u utakmici protiv Kipra (2:1) i zahvalio navijačima na podršci.

Matić je u dogovoru sa selektorom Slavoljubom Muslinom napustio reprezentaciju i vratio se u klub kako bi odradio potrebne terapije, ali se i pored povrede zgloba odlučio da nastupi na jučerašnjem meču u Užicu.

- Lepo je bilo igrati u Užicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Tribine su bile dobro popunjene, publika je znala da isprati aplauzom svaku našu dobru akciju i hvala im na tome. Bilo nam je veoma prijatno na stadionu Slobode i nadam se da ćemo dolaziti cešce da igramo - rekao je Matić za sajt FSS.

On je naglasio da je tim prvi put igrao u novom sistemu, ali da je selektor zadovoljan igrom.

- Objasnio nam je šta traži od nas, rekao da se ne opterećujemo previše i da igramo onako kako to radimo u svojim klubovima. Nismo Kipranima dali da urade mnogo toga u napadu, možda su imali jedan ili dva šuta na gol. Ako se po jutru dan poznaje, onda će biti dobro za Srbiju - rekao je vezista Čelsija.

Matić je dodao da kada se pobeđuje nije važan rezultat.

- Važno je da izlazimo uzdignute glave. Mogli smo i ranije da rešimo utakmicu, ali publika i selektor mogu da budu zadovoljni.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.