Marković u Feneru: Veoma sam srećan

Izvor: B92, 29.Avg.2015, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković u Feneru: Veoma sam srećan

Fudbalski reprezentativac Srbije Lazar Marković do kraja sezone igraće u Fenerbahčeu kao pozajmljeni igrač Liverpula.

Marković je došao u Istanbul, gde bi trebalo da potpiše ugovor sa Fenerbahčeom ukoliko uspešno prodje lekarske preglede.

"Veoma sam srećan. Nadam se da ću postati deo jednog od najvećih klubova", rekao je Marković pri dolasku na aerodrom u Istanbulu.

On je prošle godine došao u Liverpul iz Benfike za 25 miliona evra, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali debitanska sezona na Ostrvu nije prošla prema očekivanjima jer je postigao samo tri gola na 31 utakmici.

Marković će biti 11. pojačanje Fenerbahčea ovog leta, medju kojima su imena poput Robina van Persija, Nanija i Simona Kjera.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 20 utakmica i dao tri gola.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marković na pozajmici u Fenerbahčeu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2015

Fudbalski reprezentativac Srbije Lazar Marković do kraja sezone igraće u Fenerbahčeu kao pozajmljeni igrač Liverpula...Marković je danas došao u Istanbul, gde bi trebalo da potpiše ugovor sa Fenerbahčeom ukoliko uspešno prođe lekarske preglede..."Veoma sam srećan. Nadam se da ću postati deo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Perišić do kraja sezone u Interu

Izvor: Blic, 29.Avg.2015

Hrvatski fudbalski reprezentativac Ivan Perišić do kraja sezone nastupaće u Interu kao pozajmljeni igrač Volfzburga, potvrđeno je na sajtu italijanskog kluba...Inter će na kraju sezone imati opciju da otkupi kompletan ugovor za 20 miliona evra, a Perišića je na aerodromu u Milanu dočekao tim...

Nastavak na Blic...

Marković: Mislim da je prava odluka

Izvor: B92, 30.Avg.2015, 17:16

Lazar Maković srećan je što je prešao u Fenerbahče koji ga je pozajmio do kraja sezone od Liverpula. "Znam sve o turskoj ligi i Fenerbahčeu, Mateja Kežman i Miloš Krasić su mi pričali o njima. Znam koliko je teška liga, jedva čekam derbi sa Galatasarajem. Igrao sam takve utakmice, slično...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.