Mandić: Rođen sam u Herceg Novom, reprezentaciju Crne Gore doživljavam kao svoju!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandić: Rođen sam u Herceg Novom, reprezentaciju Crne Gore doživljavam kao svoju!

"Hvala selektoru Brnoviću na poverenju. Čast je biti deo reprezentacije Crne Gore. Dobio sam poziv, razgovarao sam sa porodicom, odlučio sam da ga prihvatim", rekao je napadač Čukaričkog

Zlatni srpski Orlić Staniša Mandić podigao je veliku prašinu svojom odlukom da prihvati poziv reprezentacije Crne Gore, nakon što isti nije stigao od selektora mlade reprezentacije Srbije Tomislava Sivića.

Srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fudbal je tako ostao bez još jedne velike nade…

"Hvala selektoru Brnoviću na poverenju. Čast je biti deo reprezentacije Crne Gore. Dobio sam poziv, razgovarao sam sa porodicom, odlučio sam da ga prihvatim. Iz Herceg Novog sam, odavde sam, reprezentaciju Crne Gore doživljavam kao svoju", rekao je Mandić, a prenosi portal Šansa sport.

Odluku mladog fudbalera žestoko je kritikovao potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević.

"Čuo sam se sa Paunovićem, lepo smo se ispričali, ali na moju odluku ne može niko da utiče. Ostali smo u super odnosima, dok ostale ljude ne bih komentarisao. Imam poštovanje prema FSS-u", rekao je fudbaler Čukaričkog.

Talentovani napadač će biti u konkurenciji Sokolova za utakmice sa Lihtenštajnom i Moldavijom.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Mandić: Miloševićeve izjave ne bih komentarisao, čast je igrati za Crnu Goru!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2015

Veliku "prašinu" koju je podigao "zlatni orlić" Staniša Mandić, odlukom da umesto srpskog, obuče crnogorski seniorski dres, mnogi su dočekali "na nož". Sa pravom ili ne? Na vama je da sudite, na nama da prenesemo...Jedno je sigurno: Srbija je (odlukom selektora da ofanzivca Čukaričkog ne pozove...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.