Mahrez dobio novog selektora: Rajevac seo na klupu Alžira!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2016, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mahrez dobio novog selektora: Rajevac seo na klupu Alžira!

Srpski trener Milovan Rajevac dobio je posao u Alžiru.

Fudbalski savez  Alžira je na zvaničnom Twitter profilu saopštio da je Rajevac imenovan za novog selektora, a ugovor je potpisan do kraja Svetskog prvenstva u Rusiji.

U Alžiru se, naravno, nadaju da će 66-godišnji stručnjak odvesti "pustinjske lisice" na Mundijal.

Najveću pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ka tom cilju imaće u prvoj zvezdi ove selekcije i prethodne sezone najboljem igraču Premijer lige Rijadu Mahrezu.

Rajevac je na klupi Alžira nasledio Francuza Kristijana Gurkufa, a pre nego što je preuzeo ovu afričku reprezentaciju vodio je Rudar iz Velenja, Borac, Crvenu zvezdu, Železnik, Vojvodinu, Al Ahli, te reprezentacije Katara i Gane.

Sa Ganom je ostvario istorijski uspeh plasmanom u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rajevac je novi selektor Pustinjskih lisica!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2016

Srpski stručnjak će trenirati jednu od najjačih afričkih selekcija..Milovan Rajevac se vraća na veliku scenu! Srpski trener je večeras imenovan za novog selektora Alžira. Primarni zadatak Rajevcu će biti da reprezentaciju Alžira odvede na Mundijal u Rusiji 2018. godine. Rajevac je potpisao dvogodišnji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Rajevac selektor Alžira, teška grupa u borbi za SP

Izvor: B92, 27.Jun.2016, 11:55

Srpski stručnjak Milovan Rajevac dobio je novu selektorsku funkciju u Africi. Srbin je tokom trenerske karijere bio selektor jednog afričkog tima, Gane, s kojom je igrao polufinale Svetskog prvenstva 2010.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.