Legle pare - U Zemunelu trljaju ruke

Izvor: Sportske.net, 07.Apr.2016, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legle pare - U 'Zemunelu' trljaju ruke

Neumorni tvorci crno-belih fudbalskih bisera zadovoljni završavaju još jednu radnu nedelju pošto im je klub na račune uplatio još 50% od preostalog iznosta dugovanja.

Fudbalski klub Partizan rešen je da do kraja tekuće sezone namiri sva dugovanja koja ima prema trenerima iz omladinske škole, pa je tako pred kraj radne nedelje na račune ovih neumornih tvoraca crno-belih "bisera" legla polovina od ukunog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << duga koje klub ima prema njima.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura otkrio je za "Sportski Žurnal" da je klub uplatio sumu od 100.000 evra kako bi se namirio deo dugovanja prema trenerima iz omladinske škole.

"Isplatili smo trenerima u omladinskoj školi još jedan deo premija koji im se duguje još od 2011. godine. Ukupno 100 hiljada evra" ističe Vazura.

Ukupan iznos duga prema trenerima iz omladinske škole iznosio je 300.000 evra, a kako je lani isplaćeno 60% dugovanja, crno-beli su sanirali još 50% preostalog duga i isplatili dobar deo premija.

"Prošle godine je namireno 60 odsto duga, sa 180 hiljada evra. Sada, još 50 odsto preostalog. Do kraja jula biće sve" poručuje generalni direktor Partizana.

Kada se uzme u obzir koliko je igrača u minulim godinama izašlo iz omladinske škole Partizana jasno je da bi treneri i radnici iz tog klupskog sektora trebalo da budu prioritet kada se radi o finansijama i isplati dugovanja.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LEGLE PARE: U Zemunelu svi srećni i zadovoljno trljaju ruke

Izvor: HotSport.rs, 07.Apr.2016

Fudbalski klub Partizan isplatio je deo duga prema trenerima koji rade sa mlađim kategorijama.. . U Zemunelu se sada radi punom parom. Treneri mlađih kategorija dobili su deo novca koji im se duguje još od 2011. godine. Kako prenosi Sportski žurnal uplaćeno je oko 100 hiljada evra. Time je otplaćeno...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.