Lalatović više nije trener Borca

Izvor: B92, 10.Okt.2015, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović više nije trener Borca

Fudbalski klub Borac ostao je bez trenera, pošto je Nenad Lalatović podneo ostavku zbog neizmirenih dugovanja prema igračima.

Fudbaleri čačanskog kluba od petka su u štrajku, pošto im uprava duguje po pet plata.

Čelnici Borca su pokušali da nađu rešenje time što su svakom od igrača ponudili po 150 evra, što su oni odbili i istakli da neće trenirati dok im se ne isplate dugovanja.

Lalatović je stao na stranu svojih igrača i podneo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neopozivu ostavku samo nekoliko meseci pošto je preuzeo Borac.

Pod Lalatovićevim vođstvom, Borac je stigao do trećeg mesta na tabeli sa 21 bodom posle 12 kola, 11 manje od vodeće Crvene zvezde, a po jednim više od Partizana i Vojvodine koji drže četvrto i peto mesto.

U narednom kolu Jelen Superlige, 14. oktobra, Borac dočekuje Metalac.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Štrajk

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatović podneo ostavku!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2015

Čačanski Borac je nakon 12 odigranih kola u Super ligi na trećoj poziciji. "Zebre" imaju bod više od Partizana i bod manje od drugoplasiranog Javora, ali su suočene sa ozbiljnom problemom jer je....Nenad Lalatović podneo ostavku! ..Razlog za ovakvu odluku nekadašnjeg trenera Crvene zvezde leži...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.