LUDI TIKET, nedelja, 261.433 dinara: Šest minuta dovoljno za tri gola u Velsu i radost u Srbiji

Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2015, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, nedelja, 261.433 dinara: Šest minuta dovoljno za tri gola u Velsu i radost u Srbiji

Kada dođe ovakav preokret i to u velškoj ligi, nije ni čudo da na kraju ima razloga za veliko slavlje

Kakav evropski fudbalski “miks” na ovom tiketu. Osam parova, šest liga i mnogo jakih kvota. Kada to uspešno prođete, kao naš ljubitelj klađenja koji se opredelio za uplatu preko internet, onda dobitak od preko 260.000 dinara nikako nije iznenađenje.

Ipak, najteže je bilo pogoditi najveće anonimuse, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << a to je u ovom slučaju bio meč velške lige Ejbertistvit - Njutaun (3:2). “Kec” je morao da dođe, ali su na poluvremenu gosti vodili sa 2:0. Veliki preokret za radost našeg kladioca došao za u drugom delu, kada je domaćin za samo šest minuta dao tri gola i osigurao trijumf.

“Uhvaćene” su pobede Liverpula i Marselja iz iksa, a ovi timovi su uvek poznati kao vrlo nezahvalni za prognozu. Tu su, naravno, bila i dva “snažna” remija, Leverkuzena protiv Dortmunda i Fiorentine u Đenovi.

Kao član Mozzart kluba, ovaj kladilac osvojio je i 100 dana benefita Dobitak plus.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.