Izvor: HotSport.rs, 29.Jun.2016, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAKŠE ZA ‘ORLOVE’ I MUSLINA: Fuks se povukao iz reprezentacije

Kapiten fudbalske reprezentacije Austrije Kristijan Fuks povukao se iz nacionalnog tima, prenosi ESPN.

Fuks (30) se od reprezentativnog fudbala oprostio nakon ispadanja Austrije sa šampionata Evrope i poraza od Islanda (2:1) u poslednjem meču u grupi.
– Utakmica protiv Islanda bila je moja poslednja u crveno-belom dresu. Ponosan sam na 10 godina provedenih u reprezentaciji. Bile su ispunjene strašću. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Evropsko prvenstvo nije bilo zadovoljavajuće i svi to znamo, ali uživao sam igrajući na njemu – rekao je Fuks u oproštajnoj video poruci na Fejsbuku.
Fuks je za Austriju debitovao u maju 2006. i upisao je 78 nastupa, uz jedan gol u prijateljskom meču za Grčkom. Fuks je prošlog leta iz Šalkea prešao u Lester sa kojim je ove sezone osvojio titulu prvaka Engleske.
Austrija je prvenstvo Evrope završila na poslednjem mestu grupe F iza Portugala, Islanda i Mađarske. Fuks tako neće biti deo tima koji će se suprostaviti Srbiji u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji.
The post LAKŠE ZA ‘ORLOVE’ I MUSLINA: Fuks se povukao iz reprezentacije appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Facebook

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.