Kvadrado produžio ugovor sa Fiorentinom do 2019.

Izvor: Press, 25.Okt.2014, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvadrado produžio ugovor sa Fiorentinom do 2019.

Fiorentina još nije potvrdila ovu vest, mada su italijanski mediji naširoko preneli da je on stavio "paraf" posle sastanka sa čelnicima kluba u petak
Kolumbijski fudbalski internacionalac Huan Kvadrado produžio je ugovor sa Fiorentinom do juna 2019. godine, preneli su danas italijanski mediji.

Kvadrado je takođe na Tviteru potvrdio da je produžio ugivor sa "ljubičastima". >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

"Želeo bih da zahvalim svom agentu Alesandru Lučiju, celoj klupskoj porodici i posebno predsedniku Konjiniju. Napred Viola", poručio je Kvadrado na Tviteru.

Kako prenose lokalni mediji, Kvadrado, koji je ranije povezivan sa mogućim prelaskom u Čelsi i Mančester Junajted, zarađivaće 2,5 miliona evra godišnje, a otkupna klauzula iznosi 35 miliona evra.

Fiorentina, koja je prošle sezone bila četvrta u Seriji A i time izborila direktno učešće u Ligi Evrope, sada je 11. na tabeli, uz samo dve pobede od sedam odigranih utakmica.

Fiorentina se sastaje sa Milanom na San Siru u nedelju.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.